Brainport Industries wil eigen campus

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

In de nieuwsbrief van de High Tech Campus laat Brainport Industries weten dat het een eigen campus wil inrichten. Het Brainport Industries Park moet komen in West-Eindhoven tussen de A2, het Beatrix-kanaal, de A58 en de Anthony Fokkerweg. De plannen daarvoor zijn uitgewerkt en liggen nu bij de gemeente Eindhoven voor goedkeuring.

’Het versnellen van ontwikkeling en innovatie is voor een deel afhankelijk van de nabijheid van de spelers‘, verklaart John Blankendaal, directeur van Brainport Industries. ’De High Tech Campus is een goed voorbeeld. Ik ziet ons niet als een tweede concurrerend kennisintensief gebied; we vullen elkaar juist aan. De High Tech Campus richt zich vooral op R&D terwijl het Brainport Industries Park bedoeld is voor de hightechmaakindustrie en de focus op creatie heeft. De overeenkomst tussen de twee concepten is dat verschillende bedrijven faciliteiten kunnen delen.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.