Bosch Rexroth levert ingenieursdiensten Rijkswaterstaat

Alexander Pil
7 maart 2022

Rijkswaterstaat heeft medio 2021 voor de Samenwerkingsraamovereenkomst Ingenieursdiensten (SROK ID) meerdere bureaus of bureaucombinaties geselecteerd voor de levering van technisch advies. Bosch Rexroth is geselecteerd voor een aantal specialistische onderwerpen van de overeenkomst en werkt hiervoor nauw samen met vijf andere bedrijven. Deze partijen hebben zich verenigd en werken samen onder de naam: Boost Ingenieursdiensten.

Met vijf andere bedrijven voorziet Bosch Rexroth Rijkswaterstaat van technisch advies.

Naast Rexroth bestaat de Boost-samenwerking uit Cicom & Copier, Econsultancy, Dbvision, MH Poly en RvB Engineering. De bedrijven hebben bijna een jaar lang gewerkt aan het intensieve aanbestedingstraject met een positief resultaat: de gunning voor de samenwerkingsraamovereenkomst 4- adviesdiensten. Elke adviseur brengt eigen specialisatie en achtergrond in het team. Boost is onder meer gespecialiseerd in bewegingswerken, onderhoud specialistische vragen, elektronica voor bewegende constructies, geotechniek, sterkteleer, assetmanagement, onderzoek en advies over bodem, flora en fauna, archeologie, geluid en trillingen, ontwerp, contractvorming en projectmanagement.

De overeenkomst tussen Boost Ingenieursdiensten en Rijkswaterstaat is 1 september 2021 ingegaan en heeft een looptijd van drie jaar, met optie tot verlenging van een jaar.