Boekholt neemt Bonfiglioli-activiteiten Esco Drives over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Boekholt Transmissions heeft de totale voorraad Bonfiglioli-componenten van Esco Drives in België overgenomen. Vanaf 1 januari 2018 is Elsto-dochter Boekholt de officiële contractpartner voor Bonfiglioli in de Belgische en Luxemburgse markt. Esco gaat zich toeleggen op industriële automatiseringscomponenten, alsmede op de engineering, productie en verkoop van hun eigen fabricaat koppelingen. Voor klantspecifieke projecten waarbij elektromechanische aandrijvingen worden toegepast in combinatie met industriële automatisering blijft Esco Drives, in nauwe samenwerking met Boekholt, Bonfiglioli-producten leveren.

Boekholt Transmissions heeft al zeven jaar ervaring met het engineeren, verkopen en leveren van het complete Bonfiglioli-gamma op de Belgische en Luxemburgse markt. Elsto Drives & Controls voert dit pakket al ruim veertig jaar in Nederland.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.