Bing Bearings wil markt kogellagers veroveren

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Met een formule van scherpe prijzen en goede kwaliteit en service wil Bing Bearings een toonaangevende rol verwerven op markt van kogellagers. De leverancier uit Nieuwerkerk aan den IJssel zegt een logistiek systeem te hebben opgezet waardoor het altijd direct uit voorraad kan leveren en toch 25 procent goedkoper is dan bekende A-merken. Waar standaard lagers in de markt voldoen aan Abec-1 kiest Bing Bearings voor de hogere Abec-3-norm. De nauwkeurigere toleranties die dit met zich meebrengt, zorgen voor minder vibratie en geluid, en verlagen het verbruik.

’We kunnen zowel dealer als eindgebruiker een zeer interessant concept bieden‘, stelt Hans Nyborn, directeur van Bing Bearings. ’De dealer heeft de verzekering dat hij een kwalitatief hoogstaand product kan aanbieden. Dat doen we met een aantrekkelijk prijsniveau. En voor de eindgebruiker is er de garantie dat hij bij zijn leverancier in de buurt steeds kan rekenen op de beste kogellagers altijd direct uit voorraad, met bijbehorende onderhoudsproducten.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.