Biesheuvel lijft Beuk Engineering in

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Biesheuvel Groep heeft ingenieursbureau Beuk uit Leimuiden overgenomen. De nieuwe tak komt onder de vlag van MCA dat al kantoren heeft in Elsloo, Hoogeveen en Varsseveld. Beuk ontwerpt en bouwt al meer dan twee decennia besturingen voor onder meer productiemachines, bewerkingsmachines, mengers, assemblagemachines, procesinstallaties en robotsystemen.

Walt Beuk, oprichter van Beuk Engineering: ‘Na vele jaren onze regionale klanten goed te hebben bediend met mechatronicaoplossingen zijn we blij onderdeel te worden van een landelijk netwerk. We werken al langer met MCA samen en dat bevalt heel goed. Projecten vereisen dat we onze klanten met topniveau kennis en high-end merken bedienen. Met deze stap bieden we onze klanten nu een volledig pakket mechatronicadiensten, producten en engineering. Van turnkeyprojecten tot onderhoud.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.