Beveiligde draadloze punt-tot-puntmodules Acksys

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Acksys introduceert een kant-en-klare draadloze oplossing voor het vervangen van Ethernet-kabels of onafhankelijke netwerken. De kit bestaat uit twee voorgeconfigureerde WLan-modules. Verdere instellingen zijn niet nodig. De Ethernet-Air-Pack gebruikt de IEEE 802.11a-standaard (5 GHz), waardoor gebruikers minder snel last hebben van de veelvoorkomende communicatie rond de 2,45 GHz-band voor WLan. De radioverbinding tussen de twee Ethernet-Air-Pack-modules is beveiligd met WPA2-PSK-herkenning en -encryptie. Alle parameters zijn in fabriek ingesteld en klaar voor gebruik.

Elke module bevat een 10/100 Base TX auto-sensing RJ45-netwerkaansluiting en een WLan-interface met een maximale doorvoer van 108 Mbit/s. De nominale afstand (open ruimte) die kan worden overbrugd, is 300 meter met een zendvermogen van 20 dBm en een ontvangstgevoeligheid van -92 dBm. Leds geven de Lan- en WLan-activiteiten aan.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen