Bètaversie Autodesk Inventor HSM Express beschikbaar

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Autodesk lanceert een bètaversie van Autodesk Inventor HSM Express. Gebruikers van Autodesk Inventor kunnen zich gratis aanmelden voor deze tool voor computer aided manufacturing (Cam). Autodesk Inventor HSM Express heeft dezelfde functionaliteiten als HSMXpress en sluit aan op de ontwerpomgeving van Autodesk Inventor. Met de nieuwe software kunnen Inventor-gebruikers vanuit het ontwerp de instellingen bepalen voor de machines die het ontwerp moeten produceren.

Autodesk nam HSMWorks in oktober vorig jaar over en was daarmee verantwoordelijk voor een van vele fusies en overnames in de Cam-softwaremarkt vorig jaar. De sector, waar 3D-printen onderdeel van is, groeit hard en wordt steeds volwassener. De ontwikkeling van de software zorgt ervoor dat grenzen tussen ontwerper, engineer en machinist vervagen. Met de overname van HSMWorks Aps heeft Autodesk zijn portfolio uitgebreid met diverse softwareproducten om machines aan te sturen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen