Beetje groei voor Vision 2008

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Vision 2008 in Stuttgart groeit opnieuw. Op de eenentwintigste editie, waarvan het vandaag de laatste dag is, staan 292 standhouders. Dat is tien meer dan vorig jaar. Vision 2008 verwacht totaal 6500 bezoekers. Een op de drie belangstellenden komt van buiten Duitsland.

Dit jaar trekt de Messe Stuttgart twee hallen van in totaal 20 duizend vierkante meter uit voor zijn jaarlijkse beurs over visietechnologie. De 292 standhouders komen uit 28 landen. Bijna de helft, 45 procent, komt van buiten Duitsland. Uit Nederland behoren Adimec, Chess, Dutch Vision Components (DVC), Quest Innovations, Sedeco Vision Components, Videology Imaging Solutions Europe en Vision Light Tech tot de exposanten.

CMosis, Euresys en Xenics vertegenwoordigen België. Het Duitse ministerie voor Economie en Technologie geeft steun aan tien startende bedrijven in visietechnologie, door 80 procent van de standhuur en –bouw voor zijn rekening te nemen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.