Bedieningspaneel GT32T van Panasonic

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe 6 inch bedieningsdisplay van Panasonic Electric Works heeft een TFT-scherm met 4096 kleuren en een resolutie van 320 bij 240 beeldpunten. Het zwarte of zilverkleurige display heeft een inbouwdiepte van 40 mm. Daarnaast heeft het frontpaneel een IP65-beschermingsgraad voor toepassing in vochtige omgevingen.

Panasonic kan twaalf modellen leveren, standaard voorzien van een USB-aansluiting voor programmering en SD-geheugenkaartslot voor dataopslag. Er zijn kleuren- en monochroom schermen met RS232- of RS422-communicatiepoorten. Het meest uitgebreide model beschikt ook over een Ethernet-aansluiting en geluidsuitgang.

Programmeren gebeurt met GTWin. Panasonic stelt hiervoor via internet een gratis update beschikbaar. Schermen worden opgebouwd met voorgeprogrammeerde standaardobjecten, invoerelementen als 3D-objecten en trendgrafieken. Gebruikers kunnen ook eigen illustraties invoeren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.