Beckhoff Nederland heeft nieuw management

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Na tweeëndertig jaar heeft Jos Out de dagelijkse leiding over Beckhoff Automation bv overgedragen. Per 2 januari wordt de functie ingevuld door het duo Jurjen Verhoeff en John Stut. Verhoeff is directeur Operations, Stut is verantwoordelijk voor de sales. Out blijft aan als adviseur voor nieuwe business en strategie om zo het nieuwe management te kunnen ondersteunen.

Jos Out startte in 1991 met de vertegenwoordiging van Beckhoff in Nederland middels zijn eigen onderneming Industrial Automation Link. Toen was de introductie van Beckhoffs pc-gebaseerde besturingstechnologie in Nederland nog als zeer revolutionair te bestempelen. Begin vorig jaar nam Beckhoff het bedrijf over en realiseerde zo een officiële, Nederlandse dochterfirma. Op dit moment heeft Beckhoff in Nederland een marktaandeel van meer dan 10 procent bereikt binnen de machinebouwbranche.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.