Bart, Marcel en Freerk starten in voedingen en EMC

René Raaijmakers
Leestijd: 2 minuten

Bart van den Broek, Freerk Poesen en Marcel Visscher starten per 1 januari 2009 officieel met BMF System Parts, een distributiebedrijf met de focus op voedingen en EMC-oplossingen. De naam van het bedrijf is afgeleid van de voornamen van zijn oprichter-aandeelhouders.

Bart van den Broek en Freerk Poesen werkten lange tijd bij Wijdeven, een specialist in het ontwerpen en fabriceren van voedingen op maat. Van den Broek werd in de jaren negentig via een management buy-out mede-eigenaar van Wijdeven. Enkele jaren geleden liet hij zich uitkopen, waarna hij met anderen MI Partners en Magnetic Innovations oprichtte.

Freerk Poesen was jarenlang sales director bij Wijdeven. Marcel Visscher werkte tot voor kort bij Acal, een distributeur van onder meer voedingen. ’We zijn net in München geweest‘, verwijst het drietal naar de afgelopen beurs Elektronica. ’Daar hebben we met enkele fabrikanten afspraken gemaakt om ze met een aantal productlijnen te vertegenwoordigen in de Benelux. We zitten nu in de fase dat we de contracten afronden, in januari komen we ermee naar buiten en dat is ook het officiële startschot voor BMF.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen