Balluff lanceert eerste signaallamp met IO-link

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Volgens fabrikant Balluff is de Smart Light de eerste lichttoren met IO-link die probleemloos en zonder complexe hardwareconfiguratie kan worden aangepast aan zowat elke situatie. Gebruikers kunnen de signaallamp ad hoc en dynamisch via de controller afregelen en hoeven dus geen dure combinaties van modules met verschillende kleur aan te schaffen om een lichtbaken te vormen. Zelfs met Dip-schakelaars instelbare oplossingen vormen geen goed alternatief, want die kunnen in operationele toestand niet worden gewijzigd, aldus Balluff.

De Smart Light is multifunctioneel en kan meer dan vooraf ingestelde statussen met behulp van drie kleuren melden. Op de lichtkolom, die twintig leds hoog kan zijn, kunnen temperatuurtoestanden worden gevisualiseerd, evenals de vulniveaus van een systeem of – via een positiesensorsysteem – de stand van een rijtuig. Hij kan zelfs tendensen, evoluties en trends van fysische waarden weergeven.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen