Baldor-regelaars voortaan uitgerust met realtime Ethernet

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Baldor Electric heeft zijn serie smartdrives geüpgradet met HMS, waardoor ze kunnen communiceren met een PLC en overweg kunnen met de communicatiestandaarden Ethernet/IP, Modbus TCP en Powerlink. HMS integreert Canopen en realtime Ethernet en is eenvoudig aanpasbaar aan veranderende communicatiestandaarden.

De E100 AC-aandrijvingen van Baldor zijn geschikt voor standalone motioncontrol- of netwerksystemen. Ze zijn toepasbaar voor het besturen van roterende en lineaire servomotoren, lineaire motoren, closed-loop vectormotoren en in V/Hz-modes. Ze zijn onder meer geschikt voor de voedings-, de verpakkings-, de drukmachine- en de hout- en gereedschapmachine-industrieën.

Met de programmeervoorziening kunnen standalone aandrijvingen oplossingen bieden voor gangbare automatisering- en machinetaken zoals op lengte snijden en aanvoeren, het indexeren van assen en eenvoudige pak-en-plaatsbewegingen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen