Baldor-regelaars voortaan uitgerust met realtime Ethernet

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Baldor Electric heeft zijn serie smartdrives geüpgradet met HMS, waardoor ze kunnen communiceren met een PLC en overweg kunnen met de communicatiestandaarden Ethernet/IP, Modbus TCP en Powerlink. HMS integreert Canopen en realtime Ethernet en is eenvoudig aanpasbaar aan veranderende communicatiestandaarden.

De E100 AC-aandrijvingen van Baldor zijn geschikt voor standalone motioncontrol- of netwerksystemen. Ze zijn toepasbaar voor het besturen van roterende en lineaire servomotoren, lineaire motoren, closed-loop vectormotoren en in V/Hz-modes. Ze zijn onder meer geschikt voor de voedings-, de verpakkings-, de drukmachine- en de hout- en gereedschapmachine-industrieën.

Met de programmeervoorziening kunnen standalone aandrijvingen oplossingen bieden voor gangbare automatisering- en machinetaken zoals op lengte snijden en aanvoeren, het indexeren van assen en eenvoudige pak-en-plaatsbewegingen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Gerelateerde artikelen