Autodesk presenteert zijn 2014-designsuites

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Autodesk heeft zijn nieuwste ontwerpsuites voor bouwprojecten, productontwerp, fabrieksontwerp en fabrieksruimtes, voor engineering-, constructie- en infrastructuurprojecten en voor de entertainmentsector gelanceerd. De suites kunnen zowel lokaal als in de cloud draaien. Voor het eerst heeft Autodesk zijn nieuwe reality capture-software Recap geïntegreerd waarmee gebruikers laserscans en digitale foto‘s kunnen integreren in hun 3D-modellen.

In de nieuwe suites is de compatibiliteit tussen de verschillende producten sterk verbeterd, aldus Autodesk. Zo zijn Autodesk-suites met Autodesk Revit bijvoorbeeld eenvoudig te koppelen aan Autodesk Inventor waardoor een fabrikant van bouwproducten zijn Inventor-model kan exporteren naar een Revit-bestand voor de mensen die zich met het bouwmodel bezighouden. Daarbij kunnen bedrijfs- of processpecifieke, gevoelige informatie worden afgeschermd.

Klanten met 2014 suite-abonnementen krijgen toegang tot een aantal Autodesk 360 cloud-diensten waarmee ze ontwerpalternatieven kunnen analyseren, hun samenwerking kunnen optimaliseren en de mogelijkheden van mobiele cloudtoepassingen kunnen ervaren. Suite-abonnees hebben voortaan ook de mogelijkheid extra cloudcapaciteit aan te schaffen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen