Autodesk introduceert cloudgebaseerde ontwerp- en engineeringtool

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Autodesk brengt zijn eerste cloudgebaseerde software op de markt die productontwerp en -engineering combineert. Fusion 360 brengt functionaliteiten samen die normaal gesproken of in mechanische of in industriĆ«le of in conceptuele softwaretools zijn opgenomen. ā€™We bevinden ons midden in een nieuwe industriĆ«le revolutie waarbij het van groot belang is om producten te maken die zowel mooi als functioneel zijnā€˜, zegt Robert Kross, senior vice-president bij Autodesk. ā€™Met Fusion 360 hoef je niet meer te kiezen tussen industrieel of mechanisch ontwerp. Gebruikers krijgen voor het eerst beide mogelijkheden in Ć©Ć©n tool.ā€˜

Fusion 360 biedt een intuĆÆtieve gebruikerservaring, veilige toegang tot ontwerpinformatie en geĆÆntegreerde functionaliteiten om samen te werken, aldus Autodesk. De tool is per direct beschikbaar. De eerste negentig dagen is het gratis en daarna kan het via de Autodesk-e-store voor 25 dollar (per maand, per gebruiker) worden aangeschaft. Voor studenten en zelfstandige ondernemers zijn er speciale prijzen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naarĀ 024 350 3532Ā of stuur een e-mail naarĀ info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen