ATS koopt Ierse automatiseerder van farmacieprocessen

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Procesautomatiseerder ATS uit Dalfsen heeft het Ierse Oceanmodus overgenomen. Dit bedrijf uit Cork is gespecialiseerd in manufacturing execution systems (Mes), met name voor de farmacie en de medische markt. Tot de klanten behoren Amgen, Boston Scientific, Covidien en MSD. Als ATS Applied Tech Systems (ATS Ierland) gaat het ook de Ierse klanten van de moederonderneming bedienen. Desmond Savage en Thomas Wyczawski, medeoprichters van Oceanmodus, blijven aan als directeuren.

’De Ierse markt is belangrijk voor ons omdat we daar al een aantal internationale klanten hebben zitten‘, verklaart directeur Michael James van de ATS-groep. ’We zien mogelijkheden om ter plaatse ons marktaandeel te vergroten. In het bijzonder willen we ons richten op de industrietakken van de levenswetenschappen en levensmiddelen.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.