ASMI- en ASML-bestuurders op All Star-lijst semicon

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Marktonderzoeker VLSI Research heeft twee Nederlandse managers opgenomen in de 2019 All Stars of the Semiconductor Industry, een jaarlijkse lijst van bestuurders die een opmerkelijke positieve bijdrage aan de sector hebben geleverd. Het gaat om Han Westendorp, vicepresident corporate marketing front-end bij ASM International, en Paul van Wijnen, vicepresident corporate marketing bij ASML.

Westendorp heeft volgens VLSI een belangrijke hand gehad in het succes dat zijn bedrijf heeft geboekt in de ALD-markt. ‘Hans sterke achtergrond in producten en technologie hebben ASMI geholpen om diens dunnefilmdepositietools te focussen op de snel veranderende procestechnologie bij klanten’, schrijf VLSI.

ASML’s Van Wijnen wordt geëerd vanwege zijn invloedrijke bijdrage aan het hervormen van het marktinformatiesysteem. Van Wijnen ‘heeft de marktinformatierelaties met klanten en andere stakeholders in de industrie opnieuw gedefinieerd’ en hij ‘heeft een van ’s werelds beste marktinformatieorganisaties op poten gezet’ voor ASML, aldus VLSI.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.