Asian Drives debuteert op aandrijfmarkt

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De Nederlandse aandrijfmarkt is een nieuwe speler rijker: Asian Drives. Het bedrijf, sinds kort gevestigd in Lisse, bedient machinebouwers onder meer met draai- en gelijkstroommotoren, frequentieregelaars, grote tandwielkasten, kettingen, koppelingen, motorreductoren, planetaire reductoren, spindelhefelementen, tandheugels en wormwielreductoren. De producten zijn volledig uitwisselbaar met productlijnen van grote Europese aanbieders van aandrijfoplossingen.

Vanuit Lisse combineert Asian Drives de levering van producten met dienstverlening. Behalve een op de eisen van de klant afgestemd order- en leveringsproces biedt het bedrijf technische ondersteuning en advies bij de keuze en realisatie van aandrijfsystemen en -componenten. In het nieuwe pand is alle ruimte voor grote (klant)specifieke voorraden. Daarnaast beschikt Asian Drives over eigen assemblagemogelijkheden, waardoor het aandrijvingen op maat kan samenstellen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.