Anteryon noteert heldere groeicijfers in uitdagend coronajaar

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Anteryon, specialist in hightech optische onderdelen, heeft in het afgelopen coronajaar een omzetgroei van 15 procent gerealiseerd. Exacte cijfers heeft het Eindhovense bedrijf, gevestigd op de Brainport Industries Campus, niet vrijgegeven.

‘We zien dat we onze klanten met de wereldwijde ervaring en innovatieve slagkracht kunnen helpen aan nieuw en beter perspectief’, aldus ANteryon-ceo Gert-Jan Bloks. ‘Van b2b-bedrijven in Nederland tot consumenten in China. Met optische oplossingen die we zelfstandig produceren maar ook co-creëren brengen we elke dag een betere toekomst dichterbij. De komende tijd willen we nóg harder doorgroeien om nog meer klanten aan betere optische oplossingen te helpen.’

Anteryon creëert, ontwikkelt en produceert oplossingen voor optische uitdagingen. Vanuit zijn eigen competentiecentrum in Eindhoven ontwikkelt het bedrijf met precisie-engineering speciaal glas en keramiek, waarmee optische componenten worden geïnnoveerd en systemen geoptimaliseerd. De in-house mechanische en technische kennis, ervaring en tooling zijn naar eigen zeggen uniek in de wereld en voorzien in een groeiende internationale behoefte. Zo produceert Anteryon onder meer onderdelen van de chipmachines van ASML, lenzen voor mobiele telefoons en optische meetsystemen van landmeters.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.