Andrew Manship nieuwe ceo Vanderlande

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Vanderlande heeft Andrew Manship benoemd tot zijn volgende ceo. Op 1 januari 2024 zal hij Remo Brunschwiler opvolgen, die dan zijn carrière als uitvoerend manager beëindigt en overstapt naar niet-uitvoerende managementfuncties. Manship is momenteel executive vp van Vanderlandes Airport & Parcel Solutions-businessunit.

De nieuwe ceo werkt sinds 2016 bij de in Veghel gevestigde specialist in logistieke procesautomatisering. Daardoor heeft hij een diepgaand inzicht opgebouwd in de strategie, activiteiten en wereldwijde markten van het bedrijf. Bij Vanderlande is hij onder meer verantwoordelijk geweest voor het samenvoegen van de luchthaven- en pakketactiviteiten. Daarnaast kan hij leunen op een schat aan ervaring binnen de geautomatiseerde material handling-industrie en heeft hij een staat van dienst in het leveren van toegevoegde waarde aan klanten in zeer concurrerende markten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.