Amplicon introduceert industriële routers Calamp in Benelux

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Een samenwerking tussen Amplicon en Calamp geeft afnemers in de Benelux toegang tot een portfolio van radio- en cellulairgebaseerde oplossingen, waaronder de industriële 3G-router Vanguard 3000. Het Amerikaanse Calamp is gespecialiseerd in robuuste draadloze oplossingen van narrowband tot breedband, door gebruik te maken van verschillende technologieën voor ondersteuning van vaste en mobiele communicatie ten behoeve van bedrijfskritieke M2M-communicatie. Oplossingen van CalAmp bestrijken het gebied van routers (3G en lTE), fleet management, asset & cargo tracking en embedded cellulaire modules.

Als eerste introductie zal de Vanguard 3000 via Amplicon leverbaar zijn. Deze industriële router biedt ondersteuning aan GSM- en CDMA-netwerken en is inzetbaar voor verschillende toepassingen zoals communicatie met PLC‘s, Remote Terminal Units (RTU‘s) of Ethernet-gebaseerde camerasystemen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen