Alsi breidt uit in Noord-Amerika

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor Alsi. Daarom heeft de Beuningse machinebouwer zijn aanwezig in die regio versterkt. De specialist in laser dicing heeft een lokale agent in de arm genomen en zijn servicetak uitgebreid.

Forestville Technology Inc (FTI) gaat Alsi vertegenwoordigen in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. FTI levert verkoopdiensten en zal zich toeleggen op business development. Het mikt daarbij vooral op klanten in de elektronica-assemblage, halfgeleiders, waferverwerking en zonnecellen. Lonny Plummer van FTI fungeert als eerste aanspreekpunt. Via FTI hoopt Alsi zijn aandeel in de Noord-Amerikaanse markt te vergroten.

Alsi voegt Nicholas Vickers toe aan zijn serviceorganisatie voor de VS. Vanuit Seattle zal deze senior service-engineer Noord-Amerikaanse klanten ondersteunen. Vickers heeft de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan met de lasersnijders van Alsi, inclusief de optica en de procescontrole.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.