Alexander Pil hoofdredacteur Mechatronica Magazine

Leestijd: 1 minuut

Alexander Pil is per 1 januari 2012 aangesteld als hoofdredacteur van Mechatronica Magazine. Alexander (1974) begon negen jaar geleden bij Techwatch als redacteur van Bits&Chips. Inmiddels is hij al enkele jaren de drijvende kracht achter Mechatronica Magazine.

Alexander studeerde Natuurkunde in Nijmegen. ’Als fysicus snapt hij de materie‘, zegt ex-hoofdredacteur en Techwatch-oprichter René Raaijmakers. ’Alexander kan het bovendien op papier zetten en heeft zijn organisatorische en communicatieve kwaliteiten intussen ruimschoots bewezen.‘

Techwatch gaat dit jaar fors investeren in het Mechatronica Magazine. Het blad blijft zich met achtergrond en opinie richten op een lezerspubliek van hoogopgeleide professionals, technisch managers en beslissers in de technische industrie. Nieuw is de verbreding in onderwerpkeuze en de oplagestijging. Techwatch wil de huidige oplage van vijfduizend minimaal verdubbelen. In maart verschijnt het blad voor het eerst in een nieuwe vorm. Enkele maanden later volgt een online restyling.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen