Agidens breidt uit naar Duitsland en Frankrijk

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Procesautomatiseerder Agidens uit het Belgische Zwijndrecht, het vroegere Egemin, opent binnenkort vestigingen in Duitsland en Frankrijk. Volgens het bedrijf zet het sterk in op groei; deze week trad de vijfhonderdste werknemer in dienst. Voor de nieuwe vestigingen zoekt het in totaal vijftig nieuwe medewerkers.

Sinds het afstoten van de Handling Automation-divisie in mei van dit jaar richt Agidens zich volledig op procesmatige automatisering en advies in markten als de levenswetenschappen, levensmiddelen, fine chemicals, tank-terminals en infrastructuur. Met de twee nieuwe vestigingen wil het hier verder op focussen. ‘We zijn al sterk vertegenwoordigd in België, Nederland en Zwitserland. Maar onze klanten vragen ons om ook hun andere vestigingen in West-Europa te bedienen. Daarom hebben we na de verkoop van de merknaam Egemin meteen beslist om nieuwe vestigingen te openen in onze buurlanden’, licht ceo Geert Stienen toe.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.