Additive Industries en Van Berlo winnen Red Dot Award

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Samen met ontwerpbureau en partner Van Berlo heeft Additive Industries de prestigieuze Red Dot Award gewonnen voor het industrieel ontwerp van zijn 3d-metaalprintsysteem Metalfab1. Van Berlo tekende voor het ontwerp van het vooruitstrevende exterieur van ’s werelds eerste geïntegreerde additive manufacturing-machine voor hoogwaardige metalen onderdelen. In het ontwerp zijn zowel de geavanceerde technologie benadrukt als het industriële karakter. Dit versterkt de prestatieverbetering die het systeem biedt in reproduceerbaarheid, productiviteit en flexibiliteit.

Daan Kersten, medeoprichter en ceo van Additive Industries: ‘Design wordt vaak vergeten maar is cruciaal voor de succesvolle acceptatie van innovatieve technologie als 3d-metaalprinten. Ik ben ervan overtuigd dat het industrieel ontwerp van de machine en de gebruikersinterface een belangrijke rol heeft gespeeld in de snelle verkopen van onze Metalfab1-systemen na de lancering.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.