Actemium eerste erkende systeemintegrator voor Rockwell in Nederland

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Actemium is de eerste erkende systeemintegrator van Rockwell Automation in Nederland. De overeenkomst bekrachtigt de bestaande samenwerking tussen het Veghelse Actemium en de Amerikaanse automatiseringsgigant.

Actemium is een bedrijvennetwerk dat zich richt op het ontwikkelen en optimaliseren van industriële processen. Binnen het netwerk zijn 5500 medewerkers actief binnen een kleine honderd businessunits. Actemium is de Europese tak van Vinci Energies, een Franse multinational die vorig jaar een omzet behaalde van 33,5 miljard euro. In Nederland behoren ook de Van der Linden Groep en Axians tot Actemium. Methec veranderde begin dit jaar zijn naam in Actemium.

Rockwell zegt in Nederland naar strategische samenwerkingen te zoeken met een select aantal partners. Accountmanager Hans Zuur onderstreept dat Rockwell niet alles zelf wil managen en uitvoeren. ’We zoeken samenwerking met specialisten. Ons doel is de industriële markt te waarborgen voor integrale kwaliteit. Van advies, implementatie tot en met onderhoud.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.