ACE neemt Ninix Technologies over

Tom Cassauwers
Leestijd: 1 minuut

ACE development & engineering neemt Ninix Technologies uit Brugge over. ACE hoopt hiermee zijn diensten te verbreden, onder meer in velden zoals sensoren en machines op maat.

ACE maakt deel uit van de Nederlandse groep Brandfort, en stelt meer dan tweehonderd ingenieurs tewerk. Het bedrijf heeft kantoren in Delft, Eindhoven, Lummen, Gent en Poznań. Daar komen nu de ongeveer dertig ingenieurs van Ninix Technologies bij, dat na de overname onder dezelfde naam blijft voortwerken.

Ninix specialiseert zich in het ontwerpen van elektronische systemen die functioneren in moeilijke omgevingen zoals in open lucht, onder water of bij hoge temperaturen en druk. Ook focust het zich op slimme machines die gaan van labopstellingen, test- en meetsystemen, robotcellen en visiesystemen tot volautomatische assemblagelijnen. Ninix produceert in sommige gevallen eveneens de ontwikkelde producten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.