Accenture voegt Van Berlo toe aan portefeuille

Collin Arocho
Leestijd: 1 minuut

Het industriële ontwerpbureau Van Berlo heeft een nieuw thuis gevonden. Het bekroonde bureau in Eindhoven is overgenomen door Accenture. Met deze overname wil dat dienstenbedrijf zijn mogelijkheden uitbreiden en zijn klanten helpen profiteren van de samenvoeging van fysieke producten met digitale diensten.

Van Berlo heeft een team van meer dan negentig professionals die werken aan slimme verbonden oplossingen die fysieke objecten combineren met digitale diensten, met behulp van technologieën zoals iot-sensoren, kunstmatige intelligentie en data-analyse. Met deze aanpak heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan in innovatie en productstrategie, product- en softwareontwerp, gebruikservaring en prototyping, met een focus op duurzame oplossingen. Het team zal toetreden tot Accenture Industry X.0, het onderdeel van Accenture dat digitale technologieën gebruikt om de manier te verbeteren waarop bedrijven producten en diensten ontwerpen, engineeren en produceren en industriële faciliteiten exploiteren.

‘Het aantal slimme verbonden producten neemt snel toe en de snelheid van digitalisering vormt een uitdaging voor het ontwerp- en ontwikkelingsproces van onze klanten’, legt Frank Rennings, algemeen directeur en Accenture Digital Lead in Nederland, uit. ‘Beide vragen om een ​​nieuwe benadering van innovatie. Door het creatieve team van Van Berlo in onze Industry X.0-praktijk te integreren, kunnen we onze klanten helpen nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen en nieuwe inkomsten te genereren.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.