ABB splitst Benelux-organisatie op

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Met ingang van 1 februari is Staf Seurinck benoemd tot landendirecteur voor ABB in Nederland. Deze benoeming is een gevolg van de keuze van het bedrijf om het management van de Benelux-organisatie verder te versterken. ABB Benelux is de laatste jaren, vooral door acquisities, aanzienlijk gegroeid. De verschillen tussen de diverse Benelux-markten vragen echter om specifieke aandacht. Ook wordt een splitsing gemaakt tussen de organisaties in België/Luxemburg en Nederland.

‘Bij ABB Nederland geven we de markt van de toekomst vorm, vooral als het gaat om digitalisering en smart industry’, aldus Seurinck, die tevens zijn huidige rol als Local Business Manager Nederland voor ABB Motion zal blijven vervullen. ‘In een tijdperk waarin klimaatverandering een zorg is en duurzame ontwikkeling een sleutelrol speelt, zien we de huidige energietransitie niet als een uitdaging, maar als een kans. Bij ABB helpen we de wereld draaiende te houden, terwijl we elke dag energie besparen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.