ABB lanceert motorbestuurders en beveiligingen

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

ABB heeft AF-motorbesturings- en beveiligingscomponenten voor applicaties tot maximaal 18,5 kW/400 V in zijn programma opgenomen. Dankzij de gestandaardiseerde 45 mm brede schakelaarbehuizing met kleurcodering laten de schakelaars zich makkelijk in applicaties integreren. Het kleurcoderingssysteem zorgt bovendien voor een vereenvoudigde planning.

De AF-schakelaars zijn uitgevoerd met geĆÆntegreerde AC/DC-spoel waardoor met een schakelaar een groot aantal AC- en DC-besturingsspanningen wordt bestreken. Dit komt de flexibiliteit ten goede. De nieuwe componenten worden geleverd in varianten voor 4 tot 18,5 kW 400 V en maximaal 50 A. Met vier spoelen bestrijkt ABB besturingsspanningen variĆ«rend van 24 tot 500 V 50/60 Hz tot 20 tot 500 V DC. De schakelaars hebben een ingebouwde zekeringsbeveiliging. Directe besturing is mogelijk via de 24 V DC 500 mA PLC-output.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naarĀ 024 350 3532Ā of stuur een e-mail naarĀ info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen