ABB biedt refurbished ABB-robots aan

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Mkb’ers die hun productieproces willen versnellen en automatiseren, hebben niet altijd de financiële mogelijkheden. Om zo’n eigentijds productieproces toch mogelijk te maken, biedt ABB premium refurbished robots. Dit zijn gebruikte robots die ABB in nieuwstaat heeft teruggebracht. Deze robots zorgen voor de gewenste procesautomatisering maar tegen een relatief klein investeringsbedrag.

‘ABB zorgt voor een totale reconditioning van de bestaande robots’, zegt ABB-salesengineer Martin Visser. ‘Het betreft niet alleen de hardware, we zorgen ook voor software-upgrades. Tijdens het refurbishment-proces worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. De voorwaarde die ABB aan dit proces stelt, is dat de robot er ‘als nieuw’ uitkomt. Tevens is het mogelijk om de refurbished robot te voorzien van een nieuwe generatie controller. Deze kan voorzien in de allernieuwste eigentijdse opties, zoals communicatie- en veiligheidsopties.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.