Aanraakscherm Siemens haalt 800 bij 600 pixels

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Simatic Mobile Panel 277 van de Siemens heeft een helder 10,4 inch touchdisplay met hoge resolutie van 800 bij 600 pixels. Daarmee kunnen ook beelden van complexe processen in grote installaties worden weergegeven. Het apparaat maakt deel uit van de 270-serie, heeft een hoge beschermingsgraad (IP65) en is standaard uitgerust met een touchscreen, een stop- en een startknop. De van buitenaf toegankelijke USB-poort maakt snelle projecttransfer en een vlotte back-up van receptgegevens mogelijk. In een houder aan de achterzijde van het apparaat bevindt zich een touchpen voor een nauwkeurigere bediening.

De projectie verloopt met de engineeringssoftware Simatic WinCC Flexible 2008. Alle additionele componenten zoals aansluitboxen of -kabels zijn dezelfde als bij de oudere modellen van de mobiele panelen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen