Aalberts versterkt portfolio in halfgeleidermarkt

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Aalberts heeft overeenstemming bereikt over de overname van 100 procent van de aandelen van het Oostenrijkse KML Linear Motion Technology en KML Precision Machining, met een gecombineerde jaaromzet van ongeveer 35 miljoen euro met honderdtwintig medewerkers.

KML biedt geavanceerde mechatronische oplossingen voor het uitvoeren van lineaire en roterende hogesnelheidsbewegingen in complexe toepassingsgebieden. KML-systemen worden voornamelijk gebruikt als integraal subsysteem van machines, waardoor hoogwaardige productie met semicon-effici√ęntie mogelijk wordt.

Het portfolio van KML omvat voornamelijk maatwerkoplossingen, precies afgestemd op de individuele behoeften van de klant, van ontwerp tot serieproductie. KML is een partner van projectdefinitie en concept tot engineering, productie en montage, inclusief training en aftersales service. Daarnaast biedt KML gestandaardiseerde lineaire motorsystemen en componenten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.