3D-Muizen 3DConnexion klaar voor Solidworks 2010

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Logitech-dochter 3DConnexion heeft zijn complete productlijn 3D-muizen geschikt gemaakt voor Solidworks 2010. Volgens het bedrijf zijn zijn muizen een aanvulling voor de nieuwe gebruikersgedreven features in de tool. In de nieuwe Rapid Dimension Tool van Solidworks kunnen ontwerpers views en dimensies toevoegen via hun 3D-muis. Ook zijn de muizen te gebruiken voor de gestures-functionaliteit in Solidworks 2010, waardoor ontwerpers zich op het model kunnen focussen in plaats van op de applicatie.

3DConnexions muizen beschikken over zes vrijheidsgraden waarmee ze door 3D-objecten kunnen navigeren door duwen, trekken, kantelen of verschuiven van de controllerknop. Ze zijn eventueel met het gebruik van normale muizen te combineren. Dankzij programmeerbare functieknoppen zijn veelgebruikte Solidworks-commando‘s in te stellen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen