350 extra banen bij Volvo Gent

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Volvo-vrachtwagenfabriek in Gent plant vanaf eind augustus een vaste nachtploeg in. Het bedrijf heeft die uitbreiding nodig om de huidige meervraag naar zware trucks op te vangen. Volvo Gent start in april met de werving van ongeveer 350 nieuwe medewerkers. Dat heeft de directie afgelopen dinsdag op een spoedondernemingsraad meegedeeld.

’De orderintake is momenteel merkelijk hoger dan de voorbije twee jaar, waardoor we met de huidige capaciteit niet voldoende vrachtwagens kunnen bouwen om aan de vraag van de klanten te voldoen‘, aldus algemeen directeur Kamel Sid in Trends. ’Nu het vertrouwen van de klanten zich herstelt, moeten we ervoor zorgen dat we vlug en efficiënt kunnen inspelen op de vraag van de markt. Dit is cruciaal om onze klanten en ons marktaandeel te behouden en op die manier te zorgen voor de toekomst van ons bedrijf.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.