20-Sim krijgt update

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Controllab Products heeft 20-Sim 4.3 op de markt gebracht. 20-Sim is een softwaretool voor modelvorming en simulatie van mechatronische systemen. De nieuwste versie biedt verbeteringen aan de Dynamic Error Budgetting Toolbox en de documentarchiveermodule.

De Dynamic Error Budgetting Toolbox is geschikt om storingsbronnen in precisiemachines te analyseren. De toolbox laat de ontwerper het effect zien van individuele storingsbronnen en hun gezamenlijke gevolgen voor de prestaties van een machine. Hiermee kan een gebruiker het ontwerp van zijn machine en de besturing aanpassen om een optimale onderdrukking van de verstoringen te verkrijgen. De toolbox is uitgebreid met de invoer van datafiles zoals gemeten vloertrillingen.

In 20-Sim 4.3 is het mogelijk om een achtergrondafbeelding toe te voegen aan modellen zoals het bedrijfslogo of projectnummers. Deze afbeelding wordt ondersteund door de automatische projectdocumentatie, waarmee de gebruiker met een commando de gehele documentatie (modellen, parameterlijsten, grafieken, visualisaties) kan genereren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen